Menu Content

Om de fire sangerne i Smyr

 

 

Kristin Eidhamar Næss jobber som kantor i Malvik kirke utenfor Trondheim. Hun er utdannet fra Norges Musikkhøgskole i Oslo, med orgel og kordireksjon som hovedemne. I tillegg til klassisk skolering har hun studert folkemusikk ved Raulandsakademiet og kveding hos Sondre Bratland.

Anne Birte Bjørdal Hanken er bosatt i Ålesund hvor hun er gründer for JACU Coffee Roastery (www.jacu.no) og underviser på Borgund Folkehøgskole. Hun er utdannet produktdesigner og faglærer fra høgskolen i Akershus. Hun har tidligere vært medlem i Ålesund kammerkor og - solistkor, samt vokalensemblet Ginnungagap i Oslo.


Ingvild Drønnen er bosatt i Trondheim, hvor hun for tiden studerer for å bli medisinsk sekretær, etter mange år som butikkleder og -medarbeider i Skoringen. Hun har både klassisk og jazzrettet skolering og erfaring, blant annet fra musikklinja ved Fagerlia videregående skole i Ålesund og fra Viken folkehøgskole.

 

Gunhild Marie Roald er ansatt som doktorgradsstipendiat i rådgivningsvitenskap ved NTNU i Trondheim, og har tidligere jobbet i Kirkens Bymisjon og Kirkelig Fellesråd. Hun har turnert i to år med enmannsforestillingen "Irsk reise" og vært medlem i koret SKRUK. Hun er vokalist i duoen To Møre.